Over

kefir-water-yoghurt-at-home

Thuis voedsel fermenteren is een eeuwenoude traditie dat door de geschiedenis heen door miljoenen mensen is gedaan. Voordat de koelkast werd uitgevonden was fermenteren één van de belangrijkste methoden om voedsel te bewaren. In de loop der tijd merkten mensen die gefermenteerd voedsel gebruikten dat naast het feit dat het heerlijk was, het ook erg voedzaam was.

Over de hele wereld hebben generatie na generatie ondervonden hoe belangrijk dit voedsel is in het dieet. Recepten werden bewaard en verschillende fermentatiestarters werden overgedragen van moeder op dochter om toekomstige generaties te voeden.

In die tijd kostte het veel tijd en oplettendheid om de kefircultuur levend te houden en kefir, waterkefir en yoghurt te bereiden.

Geïnspireerd door de mooie traditie van fermentatie bieden onze starters een moderne en sneller alternatief voor de traditionele fermentatie, waarbij de kwaliteit en voedingswaarde van dit voedsel bewaard blijft.

We hebben onze uiterste best gedaan om de puurste en meest krachtige fermentatiecultuur aan te bieden zonder onnodige toevoegingen of opvullingen. Al onze ferment starters zijn biologisch gecertificeerd en geproduceerd in de EU.

skal1 skal2

The Ferment Company

Haarlemmerstraat 5A

2182HA Hillegom

Telefoon: 023 – 6200036

Email: info@thefermentcompany.nl

ING Rekeningnummer: 623.43.14

IBAN: NL05 INGB 0006 2343 14

KvK nummer: 66370973

BTW nummer: 856519030 B01